Leonshin Erlanthar

félelf szerzetes, a Hárfások ügynöke

Description:

Szíjas izomzatú, sötét hajú félelf férfi. Tartása és járása fegyelmet és nemességet sugall, noha ember apjától örökölt elfhez képest erőteljes szakálla némileg ápolatlan külsőt kölcsönöz neki. Ettől függetlenül kínosan ügyel a tisztaságára.
Különös ismertetőjele, hogy hatalmas fa golyókból készült imafüzért hord magánál, amit vállán keresztülvetve hord.

Bio:

A szerzetes és a Hárfások ügynöke. Speciális kutatási területe a sárkánykultuszok. Régóta figyeli a Sárkány kultuszát és Zöldmező ostromakor úgy döntött, hogy hagyja magát elfogatni a kultistákkal, hogy még több információhoz juthasson tőlük, ráadásul testközelből. Tanítványa, Nesim Waldara azonban erről nem tudott, így felbérelte Zöldmező hőseit, hogy szabadítsák ki elrabolt mesterét a fogságból.
Leonshin sokáig tanulmányozta a kultuszt Gyertyaláng várban és itt lett számára gyanús a ténykedésük és annak megváltozása is.
A csapat szabadította ki a fogságból, ami után Elturel városa felé vette az irányt, hogy továbbadja információit társainak és találkozzon régi barátjával, Sir Fruméval.

Felajánlotta a csapat szabadabb szellemű tagjainak , hogy csatlakozzanak a Hárfásokhoz, ám ők ezt az ajánlatot figyelmen kívül hagyták.

Leonshin Erlanthar

A Sárkányok zsarnoksága TheDukeof82