Ezüstcsillám Jamna

Description:

Fekete hajú, csillogó barna szemű, kedélyes gnóm nő. Kedveli a sötét színű, strapabíró utazóruházatot és ehhez többnyire egy fekete szőrme kucsmát visel még az enyhébb nyári napokon is. Fegyverként rövidkardot hord magánál.

Bio:

Az érdeklődő, többnyire derűs nő Tőrgázlónál csatlakozott a Vízmély felé tartó kereskedőkaravánhoz egy másik, fura alakkal együtt. Profi módon leplezve, de nagy érdeklődést mutatott a csapat tagjai, a Sárkány kultuszának szekerei, valamint a vele együtt csatlakozott sapkás alak iránt is.
Röviddel a karaván Vízmélybe érkezése előtt megmentette Castiel életét, mikor felfedte előtte, hogy valaki egy mérgezett tűt rejtett a zabkásájába.
Tőle tudta meg Castiel, hogy a gyanús, ember férfi, aki vele együtt csatlakozott a karavánhoz – név szerint Azbara Jos Thay földjéről érkezett és a vörös varázslók közül való.
Jamna egy titkos szervezet tagja, akiket szintén érdekelnek a kultisták tervei. A szervezet kilétére nem derült fény, csak annyi, hogy mindig vigyáznak azokra, akik a segítségükre vannak. Következtetések alapján a Smaragd enklávéhoz tartozhat

Ezüstcsillám Jamna

A Sárkányok zsarnoksága TheDukeof82